Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Címkézzen és kódoljon könnyen automata címkéző rendszerrel!

automata címkéző rendszerLapos gyógyszeres dobozokat lát el a megfelelő adatokkal? Szeretné a matricázást minél gyorsabban, de precízen végezni? Használja automata címkéző rendszerünket!

Minden termék esetében szükség van az azonosításra, a fontos jellemzők gyors leolvasására. A gyártást követően kerül sor a címkézésre, amelyen megjeleníthetőek a lényeges információk. Attól függően, hogy milyen áruról van szó, más-más méretű matricákkal lehet ezt a feladatot megoldani.

A gyógyszerek esetében is elengedhetetlen a címkézés, hiszen ezáltal lehet a lejárati dátumot, a nevet, és a főbb jellemzőket láthatóvá tenni. Minél nagyobb mennyiségről van szó, annál nehezebb a munkát gyorsan és precízen elvégezni, ezért nélkülözhetetlen egy erre alkalmas, modern berendezés.

Folyamatosan működtethető, léptető motorokkal felszerelt címkézőgépet kínálunk, ami lehetőséget nyújt a pontos címkézésre rövid idő alatt. Az automata címkéző rendszer kiegészíthető más tartozékokkal is, így kivitelezhető akár az adatok olvasása, a hibás készítmények kiválasztása.

Megbízható szakmai segítséget kap, és kiváló minőségű gépekkel dolgozhat, ha hozzánk fordul. Széles termékpalettával várjuk, és nem csak a gyógyszeres dobozok címkézéséhez találhatja meg a tökéletes megoldást, hanem más termékek csomagolásához, matricázásához is. 

Érdemes a módszerekről tájékozódni, és a tanácsunkat kérni, így a jól felszerelt munkaterülete hatékonyan működhet, eleget tehet az igényeknek, valamint elkerülheti a hibákat. 

Lássa el a lapos gyógyszeres dobozokat a megfelelő adatokkal könnyen! Használja ki a speciálisan kialakított címkézőgép előnyeit, és gondoskodjon egyszerűen a címkézésről, a kódolásról, valamint az ellenőrzésről is

Korszerű automata címkéző rendszer működtetését tesszük lehetővé, és más típusú berendezések is a rendelkezésére állnak. Informálódjon mindezekről részletesen, és szerezze be az ideális eszközöket annak érdekében, hogy gördülékeny, pontos legyen a csomagolás, a címkézés! Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu