Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Címkék:

címkézőgép lapos termék

Címkézőgép lapos termékekhez készített változata kedvező áron, rövid határidővel - növelje Ön is vállalkozása hatékonyságát!

Egy címkézőgép lapos termékekhez készített változata abban az esetben nyújthat segítséget egy vállalkozás hatékonysági szintjének emelésében, ha az adott cég kifejezetten képeslapokkal, borítékokkal, szórólapokkal, lapos dobozokkal, kártyákkal illetve ezekhez hasonló termékekkel foglalkozik akár előállítási, akár feldolgozási oldalról.

Az általunk kínált címkézőgép lapos termékekhez készített változata a fentebb említett termékeket automatikusan, egy kar segítségével egy vákuumos szállítórendszerre helyezi, majd ez viszi tovább őket. A rendszer mind váltakozó-, mind folyamatos motorral rendelhető, emellett pedig felszerelhető adagolóval, címkézővel és nyomtató egységgel is. Címkézőgépünk lapos termékekhez készített változata maximálisan 24.000 darab terméket képes feldolgozni óránként, vagyis igen nagy sebességgel végzi a feladatát. A termékek és a címkék hossza, szélessége, illetve a termékek esetében a vastagság tág határok között mozoghat, ami számos lehetőséget nyit meg a gép tulajdonosai előtt. A berendezés viszonylag kis mérete miatt szinte bárhol elfér, ezért érdemes lehet Önnek is beszereznie egyet, vagy akár többet is!

Cégünk hosszú ideje áll azon ügyfelek rendelkezésére, akik csomagolástechnikai berendezésekkel szeretnék fejleszteni vállalkozásuk hatékonyságát. Az általunk kínált gépek, így a címkézőgép lapos termékekhez készített változata is az elérhető legkiválóbb minőséget, tartósságot és megbízhatóságot nyújtja, áraink pedig igen kedvezőek, ezért mindenképp megéri hozzánk fordulni, ha a hatékonyság növelése az Ön cégénél is elsődleges szempont!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a címkézőgép lapos termékekhez készített változata iránt, és szeretné megrendelni, illetve, ha kérdése lenne termékeinkkel, árainkkal, valamint a rendelés menetével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén; kollégáink várják hívását!

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu