Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Címkék:

Gyógyszeripari folyadéktöltő gépGyógyszeripari folyadéktöltő gép megbízható cégtől, korszerű technológiával, kiváló ár-érték arányon - forduljon hozzánk, ha modern megoldást keres! 

A gyógyszergyártás során mindvégig különleges feltételeknek kell megfelelni, rendkívül szigorú szabályokat kell betartani. A folyamat során elengedhetetlen a maximális higiénia, és persze a termékek csomagolásához használt anyagoknak is meg kell felelniük az előírásoknak. A higiénikus, precíz csomagolás érdekben érdemes gyógyszeripari folyadéktöltő gépet használni. 

A gyógyszeripari folyadéktöltő gép, ahogyan a nevében is benne van, a folyadék halmazállapotú termékek üvegcsékbe való töltésére szolgál. Az általunk kínált berendezés alkalmas a legkülönbözőbb méretű és formájú üvegcsék kezelésére, így legyen szó akár egy kisebb méretű szemcseppről, akár egy nagyobb kiszerelésű termék csomagolásáról, hatékony és gyors segítséget nyújt. A kupak lehet csavaros, nyomásos és biztonsági záras is, a készülék számára nem okoz problémát ezek felhelyezése. A berendezés használatával a címkézés is biztosított. A gyógyszeripari folyadéktöltő gép kezelése egyszerű, a kezelőfelületen néhány mozdulattal minden beállítható: a töltési sebesség, a nyomaték, és természetesen a töltési mennyiség is pontosan megadható. A rendszer rendkívül megbízhatóan működik hosszú távon is, így minden szempontból megéri mellette dönteni. 

A gyógyszeripari folyadéktöltő gépet ajánljuk nem csak gyógyszergyártó cégek részére, hanem a gyógyszerek bércsomagolásával foglalkozó vállalkozásoknak is. Cégünk szükség esetén készséggel áll Ügyfelei rendelkezésére a gyógyszeripari folyadéktöltő gép szervizelésével kapcsolatban is. 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését a berendezés iránt, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot akár még ma, hogy mielőbb kihasználhassa cégénél a gép előnyeit! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére a gyógyszeripari folyadéktöltő géppel vagy más termékünkkel kapcsolatban a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén. 

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu