Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Sampon folyadéktöltő géppel sokkal gyorsabban kivitelezhető a samponok flakonba töltése, így hatékonyabb a termelés - keressen minket a berendezésért! 

A különféle kozmetikai és hajápoló készítmények csomagolása gyakran speciális eszközöket igényel. Legyen szó akár egy tubusos krémről vagy egy flakonos samponról, a kézi töltés rendkívül bonyolult és időigényes lenne, ezért érdemes az erre a célra kifejlesztett berendezések előnyeit kihasználni. Utóbbi feladatra ajánljuk a sampon folyadéktöltő gépet

A sampon folyadéktöltő gép, ahogyan a nevéből is kiderül, a samponok flakonba töltését végzi. Az első lépés, vagyis a flakonok sorba rendezése kézzel végzendő, de minden további lépés automatikus. A sampon folyadéktöltő gép a flakonok feltöltésével kezdi a munkát, ezután következik a kupakozás. Utolsó lépésként a címkézőgép a flakon mindkét oldalára elhelyezi a címkéket, és a sampon megkezdheti útját a raktárba, majd a boltok felé. A cégünk által kínált berendezés előnye, hogy túlnyomásos tartállyal rendelkezik, ezért sűrűbb készítmények töltésére is alkalmas. Ezzel a modern sampon folyadéktöltő géppel percenként akár 80 termék készítése is lehetséges, így maximalizálva a hatékonyságot.

Cégünk régóta foglalkozik különféle csomagológépek, töltőgépek és kupakozó berendezések tervezésével, gyártásával és értékesítésével, így nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren. Ügyfeleink számíthatnak ránk akkor is, ha speciális megoldásra van szükségük. A legmodernebb technológiákkal, rövid határidőkkel és kedvező árakkal állunk az érdeklődők rendelkezésére, így minden szempontból megéri hozzánk fordulni. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó akár egyetlen gépről, akár egy egész gépsorról, mi megtervezzük és megvalósítjuk. 

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni a sampon folyadéktöltő gépről vagy kérdése merült fel más berendezéseinkkel kapcsolatban, ne habozzon, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén! Munkatársaink készséggel segítenek mindenben, és válaszolnak a kérdéseire. 

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu