Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

kupakzáró gépHa kupakzáró gépre lenne szüksége vállalkozása fejlesztéséhez, tekintse meg az általunk kínált típusokat, és oldja meg egyszerűen az üvegek lezárását!

Kupakzáró gépre rengeteg vállalkozásnak lehet szüksége, ha különféle kannák, üvegek, vagy tégelyek lezárásához keres valamilyen berendezést. Többféle, speciális kupakzáró gép is elérhető kínálatunkban, melyekkel megoldható a csomagolási folyamat felgyorsítása és automatizálása; az alábbiakban ezeket ismertetjük.

A csavaros kupakzáró gép kannák esetében használatos; automatikusan helyezi fel, majd csavarja be a kupakokat. Kis helyen elfér, mivel egy rövidebb szállítószalagból, rozsdamentes acélból készült keretből, valamint a kupakzáró fejből, a segédberendezésekből és a vezérlő egységből áll. Többféle méretű kannához használható, megbízható, gyors és kedvező áron szerezhető be.

Az úgynevezett körforgós kupakzáró gép a kozmetikai, vegyipari és élelmiszeripari flakonok zárásában nyújt hathatós segítséget, és különböző - csavaros, nyomásos, biztonsági záras - kupakokat képes különböző anyagú - műanyag, fém, üveg - flakonokra felhelyezni, de a kupak anyagáról és méretétől függően vibrációs, körbeforgó és szalagos kupakadagolóval is felszerelhető. A berendezés ellátható többféle ellenőrzőrendszerrel is, amelyek által a csomagolás még biztonságosabb lehet.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk a leginkább komplex berendezésünket, a kupakzáró gépsort, amely a szórófejes és a visszacsatolható kupakok felhelyezésére szolgál, ezeket pedig kerek, ovális és négyzetes alakú flakonokra is képes megtenni. E kupakzáró gép számos kiegészítő rendszerrel rendelkezik, amelyek által a kupakok minden egyes flakon esetében ugyanúgy, szorosan kerülnek felhelyezésre.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kupakzáró gépek iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu