Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

VÍZSZINTES CSOMAGOLÓGÉPA vízszintes csomagológépek segítségével felgyorsítható a gyártási folyamat, aminek egyenes következménye a nagyobb profit!

Folyamatosan bővül a különféle termékek kínálata, ezért a gyártók számára egyre élesebbé válik a piaci verseny, amiben csak akkor lehet sikeresen helytállni, ha folyamatos fejlesztések történnek. A kiváló minőségű termékek gyártása mellett lényeges a csomagolás idejének lerövidítése is. A darabáruk gyors és precíz becsomagolását a legegyszerűbben és leggyorsabban egy - vagy több - vízszintes csomagológéppel lehet megoldani, ami hatékonyabbá teszi a munkavégzést, és rengeteg időt is megspórol, ez pedig nem csak a termelékenységet növeli, de a profitot is.

A vízszintes csomagológépek olyan termékek csomagolására használhatóak, mint például az aprósütemények és egyéb édességek, a fagyasztott és friss élelmiszerek, a pékáruk, a vegyes alkatrészek és kisebb méretű használati tárgyak, sőt, akár vegyszerek csomagolására is átalakítható.

A modern technológiának köszönhetően rövid idő alatt sem okozhat gondot a kiemelkedő teljesítmény, amire a vízszintes csomagológép az egyik bizonyíték. Ha egy, vagy több vízszintes csomagológéppel oldjuk meg a darabáruk csomagolását, megfeledkezhetünk a fáradságos munkáról, a késésekről és más kellemetlenségekről is.

A könnyen kezelhető, praktikus és megbízhatóan működő vízszintes csomagológép eleget tesz az Ön elvárásainak is; a programozhatóság lehetővé teszi, hogy az aktuális igényekhez igazodva történjen a csomagolás, a termelékenység sebessége pedig nagyságrendekkel is megnövelhető, mivel a sorok száma bármikor változtatható, tehát minden szempontból megéri a vízszintes csomagológép mellett dönteni!

Cégünk többféle vízszintes csomagológépet is kínál, amelyeket a megrendelő igényeihez tudunk igazítani, így a berendezés tökéletesen igazodhat a gyártási folyamathoz. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken, és adja le rendelését is!

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu