Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

indukciós záró gépA zárófólia alkalmazása számos előnnyel jár, ezért sok esetben célszerű alkalmazni. Ha Ön ilyen termékek csomagolásával foglalkozik, célszerű az indukciós záró gépet működtetni, hiszen lehetővé teszi a hatékonyabb, pontosabb, gazdaságosabb munkavégzést. Legyen eredményes a vállalkozása ezzel a megbízható megoldással! 

Rengeteg termék esetében fontos elem a zárófólia, amely elhelyezése nem maradhat el a csomagolás során. Ezzel a módszerrel megelőzhetőek a problémák, és kifogástalan állapotban adhatóak át a készítmények. 

Miben segít az indukciós fólia? 

  • Megóvja a terméket a szennyeződéstől.
  • Meggátolja a csomagolás illetéktelen kinyitását, a nedvesség és a levegő bejutását.
  • Lehetővé teszi az eltarthatóságot.
  • Kiválóan tölti be a szerepét biztonsági jelzésként.
  • Professzionális megjelenést kölcsönöz.

Annak érdekében, hogy kiváló minőségű csomagolás álljon rendelkezésre, amivel növelhető a termék vonzereje, elengedhetetlen a precíz indukciós zárás. Erre a célra szolgál a nálunk többféle változatban elérhető indukciós záró gép.

Ez a sokoldalú munkaeszköz számos előnnyel jár a vállalkozás számára:

  • Lehetőséget nyújt a hatékonyabb, eredményesebb működésre.
  • Jelentős mértékben felgyorsítja a termelést.
  • A precíz, egyenletes záródással megakadályozható a szennyeződés, a szivárgás.
  • Költségmegtakarítást eredményez, mivel csökkenthető a munkaerőköltség és a hulladék.

Biztonság szempontjából is elégedett lehet. A szigorú előírásoknak megfelelve, ezáltal a munkavállalókat védve, a balesetek kockázatát minimalizálva teszi lehetővé a gördülékeny és hatékony csomagolást. Automatizált csomagolósor esetén is kitűnően tölti be a szerepét. 

Az egyszerűen és biztonságosan kezelhető indukciós záró gép energiatakarékosan működtethető. Rugalmasságot biztosít, ugyanis széles körben, különféle csomagolások esetén alkalmazható. 

Miért ne élne Ön is ezzel a lehetőséggel? Minden szempontból megéri befektetni, a precíz csomagolásról ezen a módon gondoskodni. Keressen bennünket bizalommal, és gazdagítsa a munkaterületét ezzel a korszerű berendezéssel!

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu