Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Súlyérzékeny folyadéktöltőgép

Jellemzők

A Saturn GPW folyadéktöltő gép a folyadékot egy szivattyú adagolja, melynek típusa függ a tölteni kívánt folyadéktól (sűrűség, kémiai tartalom).  Elsősorban fogaskerék és centrifuga szivattyúk. A töltés egy PLC által vezérelt folyamat, ahol a tölteni kívánt mennyiséget előre meg lehet adni a kijelzőn. Amikor az érték közeledik a gépen megadotthoz a szivattyúk lelassulnak, majd ha eléri a megfelelő szintet leáll. Az anyag csöpögésének megelőzése végett a gép egy fúvókával van felszerelve. Ha pedig habzó anyagról van szó akkor addig emelkedik a fúvóka, ameddig a kellő mennyiséget eléri. A kapus rendszer segítségével amikor a töltés véget ér, a szállítószalag automatikusan továbbítja a palackokat a töltő alá. Szenzorok (fotocella), de akár nyomógomb segítségével is irányítható a szállítószalag.

A gép 3 féle dizájnban kapható: Az első egy normál rozsdamentes acél, a második egy műanyagból gyártott gép koncentrált savakhoz és egyéb agresszív termékekhez. És végül az EX modell gyúlékony anyagok és robbanásveszélyes folyadékok töltésére.

A gép kiváló minőségű német alkatrészekkel van felszerelve, mint például a Stratorius mérő illetve a Festo/SMC pneumatika.

A gép egy vagy akár több fúvókával is felszerelhető, függően a kívánt töltési sebességtől.

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu