Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Tubustöltő gép

Jellemzők

 A tubusok automatikusan kerülnek be a gépbe az adagolóból. Majd egy fénysorompó segítségével beállnak a megfelelő pozícióba.

Ezután következik a tubus töltése. A termék adagolása térfogatmérő pumával vagy fogaskerekes szivattyúval  is történhet. A egy melegítő segítségével a felhevült a tubusvéget, végül lezárja. Míg a műanyag és laminált tubusokat egy forró levegővel ellátott rendszer zárja le, addig a fém tubusnález mechanikusan történik.  Minden paraméter, mint például a töltés sebessége, a rámpák, a töltés mennyisége, a melegítő hőfoka, egy kijelző segítségével be állítható. 

A géppel együtt a legfontosabb gyógyszeripari dokumentációkat is elküldjük (IQ-t, OQ-t is beleértve). Minden összekapcsolódó tartozék 316 L rozsdamentes acélból készül. Olyan kiváló minőségű alkatrészeket is be lehet építeni, mint például a Siemens vagy Lenze PLC, Festo pneumatika, FLEXICON perisztaltikus szivattyúk és Alfa Laval fogaskerék szivattyúk. A termék adagolása térfogatmérő pumával vagy fogaskerekes szivattyúval történik.

Adagolja a termékeket igény szerint, megbízható tubustöltő géppel!

Tubustöltő gépTubusokba töltött termékekkel foglalkozik, amelyeket szeretne biztonságban, megfelelő csomagolással átadni? Használjon megbízható tubustöltő gépet!

Sok olyan termék gyártására, majd csomagolására kerül sor, amelyeket a legmegfelelőbben tubusból lehet adagolni. Ha gyógyszeripari tevékenységet végez, vagy más áruk készítésével foglalkozik, amelyek számára tubusokat szükséges előkészíteni, akkor bizonyára minél egyszerűbb, precízebb, ugyanakkor gyors megoldást keres az esztétikus és praktikus csomagolás érdekében.

Különböző típusú, töltésre és pontos zárásra alkalmas berendezések állnak rendelkezésre, amelyeknek köszönhetően gördülékenyen kivitelezhetőek a feladatok. Lehetőség van tubustöltő gép alkalmazására is, amit tőlünk bármikor beszerezhet. 

Az egyedi kialakítású, korszerű megoldást nyújtó tubustöltő gép nem csak a töltést végzi el, hanem a lezárást is. A cél szerint beállítható a töltés sebessége, mennyisége, a melegítő hőfoka, és más funkciók egyaránt. Minden fontos dokumentumot átadunk a berendezéssel együtt, hasznos tanácsokkal látjuk el, így nem adódhat gond a beüzemelés során, és problémamentesen, egyéni igényei szerint működtetheti a tubustöltő gépet. 

Minden szempontból megéri a modern berendezések üzemeltetése mellett dönteni, hiszen a segítségükkel rengeteg időt és energiát spórolhat, valamint biztos lehet a kifogástalan csomagolásban és lezárásban. Érdemes nálunk tájékozódni, és több készüléket is beszerezni, amelyek jelentős mértékben hozzájárulnak az eredményes vállalkozáshoz. 

Gondoskodjon a tubusok minél gyorsabb, ugyanakkor precíz töltéséről könnyen! Ismerkedjen meg a nálunk kapható, korszerű, hosszú időn keresztül megbízható berendezésekkel, amelyek lehetővé teszik a gördülékeny és felelősségteljes munkavégzést! 

Különböző csomagoló-, címkéző- és töltőgépeink lehetőséget nyújtanak a feladatok hatékony, minél egyszerűbb ellátására. Megrendelheti tőlünk a tubustöltő gépet is, amely igény szerint beállítható. Tudjon meg többet erről, és más berendezéseinkről is! Keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén!

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu