Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Zacskózó gép a magas termékbiztonságért

Zacskózó gép

A csomagolás is rendkívül lényeges része a gyártási folyamatoknak. A vevők az üzletekben először mindig a csomagolást látják meg, ezután következhet annak tartalma, éppen ezért nem lehet a véletlenre bízni a kivitelezését.

A csomagolások esetében leginkább a tartósság a leglényegesebb szempont. Ha nem szakad vagy nyílik szét véletlenül a zacskó, akkor annak tartalma nem szóródhat ki, így nem keletkezhet selejt áru, amely anyagi hátrányt okozna a gyártónak.

A precíz, időtálló csomagolásnak van még egy másik fontos szerepe, mégpedig a termékbiztonság fenntartása.

A termékbiztonság garantálja a minőséget

A magas termékbiztonságra azért is kell odafigyelni, mert így az árucikkek sokáig megőrizhetik a minőségüket. Ezt hermetikus lezárással lehet biztosítani, ami így megóvja a termékeket a nedvességtől, szennyeződésektől. Nagyon kellemetlen, ha például a nedvesség miatt elkezdenek penészedni a különböző élelmiszer alapanyagok. Értelemszerűen ilyen állapotban eladhatatlanok lesznek az árucikkek.

A legkényelmetlenebb az, ha a vásárló már otthon szembesül azzal, hogy a termék, amit megvett penészes. Ezután nem tud, és nem is szeretne hűséges maradni az adott márkához. A rossz tapasztalatok hamar elterjednek, ezért is kell többek között adni a csomagolásra.

Zacskózó géppel garantált a kifogástalan csomagolás

A zacskózó gépek napjaink egyik kedvező alternatíváját kínálják a csomagolások elkészítéséhez. A berendezések nem okoznak csalódást, meggátolják a termékek minőségének romlását, így azok hónapokkal később is kifogástalan állapotban várhatják a vásárlókat az üzletekben.

Megéri a zacskózó gépet beszerezni, ugyanis ez támogatja a hatékony munkafolyamatokat, és megoldja egyszerűen akár a szakemberhiány problémáit is. Ügyfeleink számára megbízható alternatívákat kínálunk.

A zacskózó gépek felhasználóbarát funkciókkal bírnak, garantáljuk, hogy elégedett lesz a minőséggel. Ha szeretne kérdezni a berendezésekről, lépjen velünk kapcsolatba a feltüntetett elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel tájékoztatják a részletekről.

Függőleges ipari csomagoló a munkaerőhiány megoldásához

függőleges ipari csomagolóFennakadásokat okoz a csomagolói területen a munkaerőhiány? Orvosolja modern technológiával, ismerkedjen meg a függőleges ipari csomagolóval!

Bizonyos gyártói, csomagolói területen komoly munkaerőhiány figyelhető meg. Az üzemeltetők igyekeznek valahogyan orvosolni ezt a helyzetet, azonban a gyors munkaerő felvételt nem mindig lehet megfelelően kivitelezni.

Az új kollégák betanítása időt, energiát emészthet fel, erre pedig gyakran nincs lehetőség. Gyorsan kell lépni az ipar világában, hiszen minden perc számít ilyenkor.

Függőleges ipari csomagolóval könnyen orvosolható a létszámhiány

Nem véletlen, hogy egyre több vállalkozásban fordulnak a modern technológia irányába akkor is, ha a létszámot kell pótolni. A függőleges ipari csomagolónak köszönhetően a cégek könnyedén alkalmazkodhatnak a kialakult körülményekhez úgy, hogy végül a vállalkozók jönnek ki jól belőle.

A berendezésekkel gyorsan, egyszerűen lehet orvosolni a munkaerőhiányt. Nincs betanítási idő, a függőleges ipari csomagolót rövid időn belül be lehet üzemelni, az pedig cserébe sokáig kiszolgálja a felhasználókat. Roppant könnyű a kezelése, az alkalmazhatósága széles termékskálán mozog. Kevesebb a hibalehetőség, a csomagolásoknál pedig ez lényeges szempont.

Ipari csomagoló, ami anyagi szempontból is kedvezőbb

Akik új munkatársak felvételével foglalkoznának, tisztában kell azzal lenniük, hogy ezzel egyúttal nőnek a cég kiadásai is, elég a munkabérekre, egyéb járulékokra gondolni.

függőleges ipari csomagolóra csak egyszer kell költeni, utána pedig az sokáig költséghatékonyan segíti a hatékony, gördülékeny munkafolyamatokat.

Orvosolja kedvező megoldással a kialakult helyzetet, így végül előnyökre tehet szert. Az ipari csomagoló minden szempontból megfelel a kor elvárásainak, garantáljuk, hogy elégedett lesz a teljesítménnyel, minőséggel.

Weboldalunkon az ismertetőben bővebb információkat is olvashat a készülékről. Ha kérdezni szeretne, vagy ajánlatot kérne, bátran tegye meg, ehhez forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink készséggel válaszolnak minden érdeklődőnek.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Kiváló teljesítmény és precíz munkavégzés függőleges ipari csomagolóvali

függőleges ipari csomagolóHarapnivalók gyártásával foglalkozik? Esetleg más termékek gyors és precíz csomagolására van szükség? Alkalmazza a célnak megfelelő függőleges ipari csomagolót!

A gyártást követően rendkívül fontos a pontos, biztonságos, időtálló csomagolás. Ez nem csak a csomagolóanyag minőségén múlik, hanem az alkalmazott módszeren is. Minél nagyobb mennyiségről van szó, annál nehezebb a feladatokat gördülékenyen és precízen teljesíteni.

Ha szeretné a csomagolást minden szempontból kiválóan végezni, nem érdemes a célnak megfelelő csomagológép beszerzését halogatni. Megbízható berendezéseket nyújtunk, amelyek között könnyen megtalálhatja az adott területre tökéletes típust. 

Számos esetben van szükség függőleges ipari csomagolóra, ami nálunk többféle változatban áll rendelkezésre. Akár harapnivalók, akár más élelmiszeripari termékek, vagy egyéb áruk csomagolását szeretné minél egyszerűbben és gyorsabban megoldani, beszerezheti az ideális típust.

A nálunk elérhető függőleges ipari csomagolók több szempontból előnyösek:

  • Széles termékskálán mozog az alkalmazhatóság.
  • Rendkívül gyors sebesség.
  • Méretekhez igazított megoldás.
  • Csökkentett fenntartási költségek.
  • Egyszerűen kezelhető érintőképernyő.

A gondos tervezésnek, és a magas minőségű kivitelezésnek köszönhetően biztonságosan, hibátlanul kerülhet sor a függőleges csomagolásra. A szakemberek minden tényezőt figyelembe vesznek annak érdekében, hogy elégedettek legyenek a felhasználók. Ön sem fog csalódni, ha a cégünknél kapható termékek közül vásárolja meg a hiányzó készüléket. 

Bármilyen áruk csomagolását igyekszik az elvárások szerint kivitelezni, tőlünk megrendelheti a minden szempontból megfelelő berendezést. A függőleges ipari csomagolók, és az eltérő kialakítású gépek is elősegítik a hatékony munkavégzést, megbízható megoldást nyújtanak hosszú időn keresztül.

Keressen fel bennünket, és válassza ki az igényeknek megfelelő munkaeszközt! Ha tanácsra van szüksége, vagy kérdése merül fel, készséggel állunk a rendelkezésére a megadott elérhetőségeken

Függőleges csomagológéppel energiát lehet spórolni

függőleges csomagológépSzeretné, ha a dolgozók nem fáradnának el a csomagolásban? Ajánljuk figyelmébe a függőleges csomagológépet, amellyel energiát takaríthatnak meg!

A kézi csomagolás igen idő és energiaigényes folyamat. Egyes dolgozókat ez különösen lefáraszthat, főleg akkor, ha nagyobb mennyiséget kell elkészíteni. Ebben a formában sokkal nagyobb az esély arra, hogy a munkavállalók hibáznak a feladatok elvégzése során. Például elszakadhatnak a tasakok, zacskók, így akár több csomagolóanyag is kárba veszhet.

A teljesítménycsökkenés mellett óriási kihívást jelenthet lépést tartani a megrendelők elvárásaival, rövid határidőkkel, így nagyon nehéz megőrizni a versenyképességét az adott vállalkozásnak. A lassú, problémás munkafolyamatok további konfliktusokat is előidézhetnek a dolgozók és a vezetőség között, így valóban nem jut figyelem a munkára, vállalkozás működésére.

Ha a tulajdonosok nem kockáztatnának, és a cég biztos jövője érdekében is megkönnyítenék a dolgozók helyzetét, célszerű a manuális megoldásokról a függőleges csomagológépekre váltani. Ezek a berendezések többféle típusban is elérhetők, amik képesek megkönnyíteni, hatékonyabbá tenni a zacskókba, tasakokba történő csomagolás folyamatát.

A függőleges csomagológépekkel rengeteg energiát meg lehet takarítani, a munkavállalók nem fáradhatnak el. Mivel nem csökken a teljesítmény, a hibalehetőségek száma is nagy mértékben mérséklődik. Nincsenek konfliktusok, elrontott csomagok, a munkaterületen mindenki a legnagyobb nyugalomban, energiával tele végezheti a munkáját, így pedig nem jelenthet gondot a vállalkozásnak megőrizni előkelő pozícióját.

Felkeltettük az érdeklődését, és szívesen megtapasztalná a berendezés előnyeit? Szerezze be tőlünk, a készülékeink százszázalékban megfelelnek a kor és szakmai követelményeknek. Hosszú éveken át gondoskodnak a kényelemről, energiák megtakarításáról.

Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Függőleges csomagológépek: mit érdemes tudni róluk?

függőleges csomagológépekfüggőleges csomagológépeket olyan termékek esetében érdemes alkalmazni, amelyeket különféle zacskókban és tasakokban juttatnak el a vásárlókhoz.

Számtalan különféle terméket csomagolnak zacskókba, vagy tasakokba, legyen szó akár élelmiszerről, akár más, szóródó termékről. A csomagolás ezen termékek esetében kézzel szinte egyáltalán nem oldható meg, de, ha mégis, akkor aránytalanul hosszú ideig tart, és persze gazdaságtalan is. A hatékonyság növelése érdekében érdemes olyan berendezést alkalmazni erre a feladatra, amely kifejezetten az ilyen termékekhez készült, a csomagolási sebessége kellően nagy, az ára pedig elég kedvező ahhoz, hogy megérje beszerezni; a függőleges csomagológép épp ilyen.

függőleges csomagológépek többféle típusa is elérhető azok számára, akik a fentebb említett termékek előállításával és forgalmazásával foglalkoznak. A különbség főként a teljesítményben, illetve a csomagolandó mennyiségek kezelésében keresendő, de természetesen lehetnek más tulajdonságok is, amelyek megkülönböztetik egymástól a függőleges csomagológépek típusait. Fontos, hogy úgy válasszuk ki a függőleges csomagológépet, hogy az a céljainknak leginkább megfeleljen.

Ha Ön is függőleges csomagológépet szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat! Olyan típusokat forgalmazunk, amelyek akár több száz csomagot is képesek előállítani percenként, emellett többféle zacskót is képesek kezelni, a különböző méretű csomagok közötti átállás pedig egyszerűen és gyorsan megoldható. Bármilyen terméket is szeretne piacra dobni, érdemes tőlünk beszereznie hozzá a függőleges csomagológépet, hiszen a minőség kiváló, a vételár kedvező, ráadásul minden berendezésünkre 12 hónap garanciát is vállalunk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a függőleges csomagológépek iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, és válassza ki a legmegfelelőbbet, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!