Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Függőleges csomagológépek: mit érdemes tudni róluk?

függőleges csomagológépekfüggőleges csomagológépeket olyan termékek esetében érdemes alkalmazni, amelyeket különféle zacskókban és tasakokban juttatnak el a vásárlókhoz.

Számtalan különféle terméket csomagolnak zacskókba, vagy tasakokba, legyen szó akár élelmiszerről, akár más, szóródó termékről. A csomagolás ezen termékek esetében kézzel szinte egyáltalán nem oldható meg, de, ha mégis, akkor aránytalanul hosszú ideig tart, és persze gazdaságtalan is. A hatékonyság növelése érdekében érdemes olyan berendezést alkalmazni erre a feladatra, amely kifejezetten az ilyen termékekhez készült, a csomagolási sebessége kellően nagy, az ára pedig elég kedvező ahhoz, hogy megérje beszerezni; a függőleges csomagológép épp ilyen.

függőleges csomagológépek többféle típusa is elérhető azok számára, akik a fentebb említett termékek előállításával és forgalmazásával foglalkoznak. A különbség főként a teljesítményben, illetve a csomagolandó mennyiségek kezelésében keresendő, de természetesen lehetnek más tulajdonságok is, amelyek megkülönböztetik egymástól a függőleges csomagológépek típusait. Fontos, hogy úgy válasszuk ki a függőleges csomagológépet, hogy az a céljainknak leginkább megfeleljen.

Ha Ön is függőleges csomagológépet szeretne vásárolni, tekintse meg kínálatunkat! Olyan típusokat forgalmazunk, amelyek akár több száz csomagot is képesek előállítani percenként, emellett többféle zacskót is képesek kezelni, a különböző méretű csomagok közötti átállás pedig egyszerűen és gyorsan megoldható. Bármilyen terméket is szeretne piacra dobni, érdemes tőlünk beszereznie hozzá a függőleges csomagológépet, hiszen a minőség kiváló, a vételár kedvező, ráadásul minden berendezésünkre 12 hónap garanciát is vállalunk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a függőleges csomagológépek iránt, tekintse meg az általunk kínált típusokat, és válassza ki a legmegfelelőbbet, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu