Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Indukciós zárás

Indukciós zárás

Zárófólia hegesztő a termékek tökéletes csomagolásáért

ZÁRÓFÓLIA HEGESZTŐVállalkozást indít, vagy termékeket ellenőriz? Nagy szükség van a gyors palackzárásra? A zárófólia hegesztő lehetővé teszi a gördülékeny és precíz munkavégzést.

A különböző áruk gyártását követően sor kerül a csomagolásra, amit különböző módszerekkel végeznek az ipari területeken. Annak megfelelően, hogy milyen állagú, méretű és mekkora mennyiségű termékről van szó, más-más technika és csomagolóanyag alkalmazására van szükség.

Az élelmiszerek sorában, mint például a ketchup, a kozmetikumok között, így a tusfürdők és a samponok, a tablettáknál, valamint más esetekben is elengedhetetlen a fólia használata a zárókupak mellett. Ezzel az anyaggal hatékonyabban védhető a termék, könnyebben megőrizhető a kifogástalan állapota. Meggátolható, hogy a kupak felnyitását követően esetleg szennyeződések, más anyagok kerüljenek a flakonba, esetleg kivegyenek belőle.

A csomagolás során azonban nehéz a zárófóliát precízen, ugyanakkor gyorsan elhelyezni. Ha kisebb mennyiségről van szó, megoldható nagy odafigyeléssel, ellenőrzéssel, viszont minél több áru várakozik, annál jobb teljesítményre van szükség.

A modern indukciós zárófólia hegesztő gépek lehetővé teszik, hogy ez a feladat is egyszerű legyen. Ezek a megbízható készülékek csökkentik a hibák lehetőségét. Eredményesen működő munkaterületen láthatja el a feladatait, és minden alkalommal biztonságosan zárt termékeket továbbíthat a kiváló minőségű, könnyen kezelhető zárófólia hegesztőnek köszönhetően.

Ismerkedjen meg a korszerű berendezésekkel, és alkalmazza Ön is a munkaterületén hasznos típusokat! Használja ki a zárófólia hegesztő előnyeit, hiszen ezzel jelentős mértékben hozzájárulhat a cég sikereihez

Kézi és félautomata, valamint nagy teljesítményű típusok egyaránt a rendelkezésére állnak. Attól függően, hogy milyen környezetben, és mekkora mennyiség zárófóliázására szeretne gépet beszerezni, megtalálhatja a megfelelő kivitelt.

Informálódjon részletesen az általunk kínált lehetőségekről, így más csomagológépekről is, és keressen bennünket bizalommal az elérhetőségeink valamelyikén! 

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu