Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Indukciós zárás

Indukciós zárás

Biztonságos és esztétikus csomagolás ipari fóliahegesztő géppel

ipari fóliahegesztő gépHatékony, biztonságos módszert keres a termékek csomagolásának lezárására? Ipari fóliahegesztő gép segítségével precízen oldhatja meg a feladatokat

Mindenki számára elsődleges az egészség megőrzése. Ennek érdekében szükség van a célnak megfelelő, biztonságos csomagolóanyagokra a termékek gyártása, szállítása és tárolása során. Az eredményes értékesítés érdekében lényeges szempont az esztétikus, praktikus megoldás

Minden tényezőt tekintve elégedett lehet, ha kiváló minőségű, megfelelő méretű és alakú zárófóliák felhelyezésére kerül sor. Minél nagyobb mennyiségről van szó, annál nehezebb a precíz munkavégzés, főként ezen a területen. Éppen ezért célszerű korszerű berendezést működtetni, ami kitűnően alkalmas a zárófólia rögzítésére. 

A zárókupakok használata nem maradhat el a fóliák mellett sem. Lehetősége van kupakzáró gépek használatára is, amelyek szintén beszerezhetőek nálunk. 

A zárófóliák azonban kiemelt szerepet töltenek be:

  • növelik az eltarthatósági időt,
  • láthatóvá teszik a megbontást,
  • meggátolják a szivárgást, 
  • megőrzik az eredeti ízt, illatot, színt,
  • megelőzik a kiszáradást.

A termék jellemzőitől függ, hogy pontosan milyen alakú és méretű csomagolásba célszerű helyezni. Kisebb és nagyobb tubusok, flakonok, és más típusú csomagolóanyagok is rendelkezésre állnak, amelyek közül egyéni igény szerint lehet választani. Bármilyen alakú és méretű megoldásra kerül sor, biztosítható az ideális zárófólia, amit ipari fóliahegesztő géppel egyszerűen és gyorsan lehet rögzíteni.

Tegye könnyebbé és gyorsabbá a munkavégzést, használja ki az ipari fóliahegesztő gép előnyeit! Sokat tehet a sikeres vállalkozásért modern berendezés alkalmazásával. 

Nálunk többféle munkaeszköz elérhető, kézi és félautomata, valamint egyedi kialakítású indukciós zárófólia hegesztő is. Az érintőképernyőnek köszönhetően kényelmesen és könnyen használhatóak, helyi és távoli kezelésre alkalmasak. Minden egyéb információt megtalál a weboldalunkon, és készséggel állunk a rendelkezésére a megadott elérhetőségeinken

Zárófólia hegesztő a termékek tökéletes csomagolásáért

ZÁRÓFÓLIA HEGESZTŐVállalkozást indít, vagy termékeket ellenőriz? Nagy szükség van a gyors palackzárásra? A zárófólia hegesztő lehetővé teszi a gördülékeny és precíz munkavégzést.

A különböző áruk gyártását követően sor kerül a csomagolásra, amit különböző módszerekkel végeznek az ipari területeken. Annak megfelelően, hogy milyen állagú, méretű és mekkora mennyiségű termékről van szó, más-más technika és csomagolóanyag alkalmazására van szükség.

Az élelmiszerek sorában, mint például a ketchup, a kozmetikumok között, így a tusfürdők és a samponok, a tablettáknál, valamint más esetekben is elengedhetetlen a fólia használata a zárókupak mellett. Ezzel az anyaggal hatékonyabban védhető a termék, könnyebben megőrizhető a kifogástalan állapota. Meggátolható, hogy a kupak felnyitását követően esetleg szennyeződések, más anyagok kerüljenek a flakonba, esetleg kivegyenek belőle.

A csomagolás során azonban nehéz a zárófóliát precízen, ugyanakkor gyorsan elhelyezni. Ha kisebb mennyiségről van szó, megoldható nagy odafigyeléssel, ellenőrzéssel, viszont minél több áru várakozik, annál jobb teljesítményre van szükség.

A modern indukciós zárófólia hegesztő gépek lehetővé teszik, hogy ez a feladat is egyszerű legyen. Ezek a megbízható készülékek csökkentik a hibák lehetőségét. Eredményesen működő munkaterületen láthatja el a feladatait, és minden alkalommal biztonságosan zárt termékeket továbbíthat a kiváló minőségű, könnyen kezelhető zárófólia hegesztőnek köszönhetően.

Ismerkedjen meg a korszerű berendezésekkel, és alkalmazza Ön is a munkaterületén hasznos típusokat! Használja ki a zárófólia hegesztő előnyeit, hiszen ezzel jelentős mértékben hozzájárulhat a cég sikereihez

Kézi és félautomata, valamint nagy teljesítményű típusok egyaránt a rendelkezésére állnak. Attól függően, hogy milyen környezetben, és mekkora mennyiség zárófóliázására szeretne gépet beszerezni, megtalálhatja a megfelelő kivitelt.

Informálódjon részletesen az általunk kínált lehetőségekről, így más csomagológépekről is, és keressen bennünket bizalommal az elérhetőségeink valamelyikén! 

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu