Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Körforgós kupakzáró gép

Jellemzők

A kupakzáró gép  különböző kupakokat (csavaros, nyomásos, biztonsági záras) képes különböző anyagú flakonok (műanyag, fém, üveg) felhelyezni. A gépet a vegyiparban, kozmetikai termékeknél illetve az élelmiszeriparban is lehet használni.


A gép felszerelhető még különböző típusu kupak adagolóval (vibrációs, körbeforgó, szalagos) a kupak anyagáról és méretétől függően. A kupakok folyamatos adagolásához egy tároló is felszerelhető. "Pick and Place" fuknció használatba fehető nehez kezelhető kupakok felhelyezéséhez a tároló nyakára. Különböző ellenörző rendszerekkel is felszerehető még, például kupak jelenlét ellenőrzővel.

Működése:

A falkon szállítószalag segítségével kerülnek be a forgókerékbe, ami a tárolókat a kupak felrakó majd a kupakzáró állomáshoz viszi őket. A kupakzárásnál a fej a megfelelő nyomás segítségével rászorítja a kupakot, ha a kupak nyomás típusu, egy rugós egységgel. A nyomás erőssége a fejen található mágnese tengelykapcsoló segítségével állítható be. A kupakzárási folyamat befejezése után a flakont a szálítószalaghoz viszi és távozik a gépből.

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu