Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Kupakzáró gépsor

Jellemzők

A kupakzáró gép alkalmas szorófejes, csavaros műanyag, visszacsatolható,  kupak felhelyezésére kerek, ovális illetve négyzetes alaku flakonokra.

A kupakzáró sor ezen kívül rendelkezik még kétoldali szalaggal ami stabilan tartja a flakonokat a kupakozó folyamat végéig. Van még egy dubla szalag a szórófejes kupakok izagításához, felszerelve két kerékkel mindkét oldalon, amik segítenek rászorítani a kupakot a flakonra. A stabilizáló szalagok pontosan azon a helyen állnak meg ahol a kupakot a flakonra fel kell helyzni, ez garantálja a folyamat pontosságát és megismételhetőségét.

Gyorsabb, precízebb, biztonságosabb munkavégzés kupakzáró gépsorral

Kupakzáró gépsorHa termékek gyártásával, csomagolásával foglalkozik, bizonyára törekszik a magas minőségre. Gondoskodjon erről, így a biztonságos zárásról is kupakzáró gépsorral!

A kupak a csomagolás része rengeteg áru esetében. Nem csak az italok, hanem az élelmiszerek, a tisztítószerek, a kozmetikumok, és más termékek üvegekben, flakonokban történő elhelyezése során is kiemelt szerepet tölt be. 

Többféle alakú és méretű kupak használatára van lehetőség, így a gyártó egyéni igényei szerint választhatja ki a tökéletes megoldást. A rögzítés alkalmával azonban elengedhetetlen a precíz felhelyezés, majd az erős zárás. Ezt nagyon nehéz a munkavállalók segítségével kivitelezni, főként, ha nagy mennyiségről van szó. Erre alkalmasak a kupakzáró gépsorok, amelyek a célnak megfelelően látják el a feladatokat.

Attól függően, hogy milyen termékeket kell kupakkal lezárni, ezek mekkorák és milyen súlyúak, más-más tulajdonságokkal rendelkező kupakzáró gépsor működtetésével lehet a munkát elvégezni. Lehetőség van többféle elemmel felszerelt kupakzáró gépsor üzemeltetésére, így a kupakok felhelyezése, rászorítása sem okozhat gondot. Stabilizáló szalagok gondoskodnak a pontosságról és a megismételhetőségről

Biztos lehet benne, hogy minden szempontból kiváló megoldásra jut, és egyszerűbbé válik a kupakokkal ellátott áruk csomagolása, ha a tőlünk megrendelhető gépekkel szereli fel a munkaterületét.

Tegye lehetővé a gördülékeny, pontos munkavégzést, és feleljen meg az elvárásoknak minél könnyebben! Használja ki a korszerű kupakzáró gépsor előnyeit! A nálunk elérhető berendezés lehetőséget nyújt a szórófejes, a csavaros műanyag, a visszacsatolható kupak felhelyezésére attól függetlenül, hogy kerek, ovális vagy négyzet alakról van szó. 

Tekintse meg a kupakzáró gépsorról készült összefoglaló videót, és ismerkedjen meg más termékeinkkel is, amelyek jelentős mértékben hozzájárulhatnak a feladatok gyorsabb és egyszerűbb elvégzéséhez! Egyéni igényeivel, valamint felmerülő kérdéseivel pedig forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu