Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Címkék:

Csavaros kupakzáró gépek kannák lezárásához, kiváló minőségben, kedvező áron - rendeljen tőlünk!

Számos vállalkozás tevékenységének megkönnyítéséhez jöhet jól egy, vagy több csavaros kupakzáró gép, melyek a különféle méretű és kialakítású kannák lezárásának automatizálását teszik lehetővé. Bármilyen terméket is állít elő vállalkozása, amit kannában szükséges szállítani, érdemes beszereznie egy csavaros kupakzáró gépet.

Egy borászat, gyümölcsleveket előállító üzem, vagy akár egy vegyipari vállalkozás számára a csavaros kupakzáró gép komoly segítséget jelenthet nem csak a munka felgyorsításában, de akár a költségcsökkentésben és a termelékenység növelésében is. Elég csupán arra gondolni, hogy manuálisan, emberi erővel ugyanazt a lezárási mennyiséget adott idő alatt egyetlen ember egyszerűen képtelen elérni, a legalább hasonló teljesítményhez épp ezért több emberre is szükség van. Az ő bérköltségük, illetve a más munkaterületekről való kiesésük pedig komoly anyagi veszteséget jelent a cég számára. A csavaros kupakzáró gép ezzel szemben egyszeri költséget jelent, ami rendkívül rövid idő alatt meg is térül, az ára ráadásul kifejezetten kedvező, ezért mindenképp érdemes beruházni .

Amennyiben csavaros kupakzáró gépre lenne szüksége, forduljon Ön is bizalommal cégünkhöz! Az általunk kínált csavaros kupakzáró gép nem csak hatékony, de megbízható és tartós is, az ára pedig kedvező, így mindenképp megéri egy, vagy több darabot megvásárolnia vállalkozása fejlesztéséhez. A berendezés kis helyigényű, hiszen egy viszonylag rövid szállítószalagból, rozsdamentes acélból készült keretből, valamint a kupakzáró fejből, a segédberendezésekből és a vezérlő egységből áll. Tekintse meg a csavaros kupakzáró gépeinkről készített referenciáinkat, majd adja le rendelését, sé rövid időn belül már munkába is állíthatja azt!

Ha felkeltettük az érdeklődését a csavaros kupakzáró gépek iránt, és szeretné beszerezni cége fejlesztéséhez, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu