Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Címkék:

Super Seal™ Max indukciós zárófólia hegesztő rendkívül megbízható, hosszú élettartamú gép, ami az ipar minden területén megállja a helyét.

Az indukciós zárófólia a palackokban rengeteg előnnyel jár, ezért a megoldás népszerű az élelmiszeriparban, a kozmetikai iparban, a gyógyszeriparban, a vegyiparban, de még az autóiparban is. A kivitelezése azonban speciális berendezést igényel. Annak, aki egy rendkívül megbízható és hosszú távon is kiválóan működő megoldást keres, a Super Seal™ Max indukciós zárófólia hegesztőt ajánljuk. Nézzük egy kicsit bővebben, hogy mi mindent érdemes róla tudni!

Az indukciós zárás legfontosabb előnyei, hogy hogy növeli a termék eltarthatósági idejét, hogy megakadályozza a szivárgást, illetve, hogy a megbontása egyértelműen látható, így növeli a vásárlók bizalmát a termék iránt. Az élelmiszeripari felhasználás során az zárófóliának fontos szerepe van az eredeti íz, szín és illat megőrzésében is, a technológiának köszönhetően a termék a záráskori állapotában kerül a fogyasztóhoz. A Super Seal™ Max indukciós zárófólia hegesztő gépet ajánljuk italokhoz, szószokhoz, szirupokhoz és por állagú élelmiszerekhez is. 

Super Seal™ Max indukciós zárófólia hegesztő berendezés másik nagy felhasználó területe a már említett kozmetika ipar. A zárófólia alkalmazása remek megoldás krémekhez, hiszen fontos szerepet játszik a kiszáradás megelőzésében, de természetesen itt is óriási előnye van annak, hogy a megbontás egyértelműen láthatóvá válik.  

Super Seal™ Max indukciós zárófólia hegesztő több szempontból is a legjobb megoldás, ha Ön is a zárófólia alkalmazása mellett döntött. A berendezésen több nyelv közül is lehet választani, az érintőképernyős mód pedig rendkívül egyszerűvé teszi a beállításokat. A gép sokféle kupakot képes kezelni és akár távolról is vezérelhető. Az élettartama kiemelkedően hosszú. 

Amennyiben kérdése merült fel a zárófóliás technológiával kapcsolatban vagy szeretne többet tudni a Super Seal™ Max indukciós zárófólia hegesztőről, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! 

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu