Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

kupakzáró gépFolyékony termékek csomagolásával foglalkozik? Kupakok segítségével zárja le az üvegeket? Kupakzáró géppel könnyen gondoskodhat a biztonságos zárásról.

Rengeteg áru esetében van szükség üvegek, tasakok alkalmazására a gyártást követően. Ezeket pedig a legegyszerűbben kupakokkal lehet lezárni. Bizonyára igyekszik a célnak leginkább megfelelő méretű és alakú anyagokat felhasználni, amelyekben mutatósan tudja a termékeket elhelyezni. Ettől függően kerül sor a kupakok méretének és típusának kiválasztására is.

Az eredményes vállalkozás érdekében fontos minden részletre ügyelni, így a csomagolás minőségére és esztétikus megjelenésére is. Ha kupakokkal történik a zárás, elengedhetetlen az erős rácsavarozás. Flakonok, üvegek, kannák esetében egyaránt lényeges, hiszen csak így lehet az árut épségben mozgatni, szállítani, az üzletek polcaira kihelyezni. 

A kupakok minél gyorsabb, ugyanakkor precíz, stabil felhelyezése nehéz és időigényes fizikai munka, főként, ha nagy mennyiségről van szó. Kézzel nem lehetséges olyan erősen és biztonságosan a zárást kivitelezni, mint az erre kialakított berendezésekkel.

A kupakzáró gépek lehetővé teszik a gördülékeny, hatékony, pontos, gyors munkavégzést. Bármilyen árukról és csomagolóanyagokról van szó, nem okozhat gondot a kupakok elvárások szerint történő felhelyezése. 

Nálunk többféle megoldás közül tud választani, csavaros, körforgós gép, valamint gépsor is a rendelkezésére áll, így a cél szerint tudja a tökéletes típust beszerezni. Ezekkel a berendezésekkel könnyen biztosíthatja az egyszerű nyithatóságot és zárhatóságot, nem kell aggódni a szivárgás miatt

Spóroljon sok időt és energiát, tegye lehetővé az áruk megfelelő kupakkal történő gyors és biztonságos zárását! Ezáltal a munkaterületén, a szállítással foglalkozó szakemberek, valamint az értékesítők és a vásárlók is maximálisan elégedettek lesznek, hiszen kiváló minőségű termékeket vehetnek át megbízhatóan, praktikusan és esztétikusan csomagolva. Informálódjon a kupakzáró gépek tulajdonságairól, és rendelje meg a leginkább megfelelő változatot! 

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu