Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Indukciós záró gépSzeretne valóban kifogástalan termékeket, meggátolná a rossz csomagzárásból fakadó baleseteket? Ajánljuk figyelmébe az indukciós záró gépet!

Bizonyos kupakokkal záródó termékeknél előfordulhatnak igen kellemetlen balesetek. Akár már az áru szállítása alatt is problémák merülhetnek fel a rossz lezárás miatt. A különböző folyós állagú vegyszerek, élelmiszerek könnyedén kifolyhatnak, így pedig jóval kevesebb mennyiség lesz a csomagolásban, mint amennyit a terméknek tartalmaznia kellene.

Egy ilyen helyzet a vásárlót és a gyártót egyaránt kellemetlenül érinthet. Értelemszerűen a vállalkozásnál hiány merül fel, a vevő pedig nem azt kapja a pénzéért, amit elvárna. Csalódik az adott márkában, a gyártónak pedig nehéz visszaállítani a vásárlóinak bizalmát, főleg úgy, ha nem változtat a csomagolás kivitelezésén.

Az indukciós záró gép biztosítja az ideális megoldást

Megéri váltani az indukciós záró gépre, ugyanis a berendezés dézsmabiztos, megbízható tömítésű csomagolásról gondoskodik. Erre óriási szükség van ahhoz, hogy a csomagolásból ne tudjon távozni a folyadék. A készülék nagy előnye, hogy nagy erővel képes lezárni a palackokat, flakonokat.

Mindenképp megéri a gépekkel dolgozni, ugyanis ilyen megbízható, masszív zárást nem tud biztosítani az emberi erő.

Indukciós záró gép: gyorsaság, minőség

Akiknek fontos, hogy fellendüljön a gyártás folyamata, ugyanakkor a magas minőséget is szem előtt tartanák, mindenképp megéri az indukciós záró gépre váltaniuk. A készülékek fontos szerepet töltenek be abban, hogy a cégek még jobban teljesítsenek.

A biztos zárásnak köszönhetően nincs veszteség, mindenki elégedett lehet a termékekkel, így a vállalkozás jövője nem kerülhet veszélybe.

Az indukciós záró gép kifogástalan, korszerű rendszerű, amely hosszú éveken át kiszolgálja a vállalkozását. Alkalmazását hamar, könnyen el lehet sajátítani. Ha bővebb információkra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu