Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

ipari címkézőgépA termékek gyártását követően elengedhetetlen a fontos információk feltüntetése. Egyszerűen, gyorsan és precízen helyezheti el a matricákat ipari címkézőgéppel.

A különböző áruk összetevőiről, tulajdonságairól tájékoztatni kell az eladókat és a vásárlókat. Annak érdekében, hogy minél könnyebb legyen az azonosítás, és rövid idő alatt sikerüljön választani, nem maradhat el a címkézés. 

Attól függően, hogy milyen termékekről van szó, ezek mekkora méretűek, súlyúak és kiszerelésben elérhetőek, más-más matricák ragasztására kerül sor. Minél több áru vár címkézésre, annál nehezebb a feladatot gyorsan és precízen elvégezni. Az ipari címkézőgépek azonban nagy segítséget nyújtanak, és leveszik a terhet a munkavállalók válláról. 

Milyen ipari címkézőgépek állnak rendelkezésre?

Lapos termékekhez, festékes vödrökhöz, fülpiszkáló dobozokhoz, szendvics dobozokhoz egyaránt beszerezheti tőlünk a célnak megfelelő berendezéseket. A korszerű technológiának köszönhetően lehetősége van több feladat ellátására alkalmas ipari címkézőgép beszerzésére is. Automatikusan adagoló típus is működtethető, ami a haladó termékek esetén kiemelt szerepet tölt be.

Miért érdemes tőlünk rendelni?

A nálunk kapható ipari címkézőgépek eleget tesznek a legmagasabb elvárásoknak. Hosszú időn keresztül számíthat a megbízható működésükre, és egyéni igényei, valamint a termékek adottságai szerint választhatja ki a tökéletes berendezést. 

Célunk, hogy gördülékenyen, precízen tudjon dolgozni, és könnyen kezelje a munkaeszközöket. Bármilyen áruk címkézésére van szükség, nálunk megtalálhatja a legjobb megoldást. Nem csak az ipari címkézőgépek, hanem más készülékek is megrendelhetőek tőlünk, amelyek szintén nagy segítséget jelentenek a munkaterületeken.

Használja ki az ipari címkézőgépek előnyeit! Kérje a tanácsunkat, ha szüksége van bővebb információra a jó választáshoz! Kiváló minőségű, többféle kialakítású, egyszerűen és biztonságosan használható berendezésekkel várjuk, amelyek lehetővé teszik az eredményes munkavégzést. 

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu