Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Ipari folyadékok töltéseHa folyadékok csomagolásával foglalkozik, elengedhetetlen a precíz munka. A tőlünk beszerezhető gépek lehetővé teszik a problémamentes ipari folyadék töltést.

Az italok, a krémek, a tisztítószerek, és sok más termék üvegekben, flakonokban állnak rendelkezésre. Az elégedettség érdekében fontos az esztétikus, praktikus és biztonságos csomagolás, hiszen ettől függ, hogy a vásárlók elégedettek lesznek-e. 

Az ipari folyadék töltés nagy mennyiségben, folyamatosan zajlik. Az adott termékek jellemzőitől függ, hogy pontosan mekkora és milyen alakú csomagolóanyagokba kerülnek. Elengedhetetlen a stabil kupakzárás, ami szintén többféle módon történhet. 

Ha megismerkedik a nálunk kapható töltőgépekkel, akkor tudni fogja, mennyire egyszerűvé válhat a feladatok elvégzése. Különböző típusú berendezéseket kínálunk, amelyek alkalmasak az ipari folyadékok töltésére. A korszerű gépek lehetővé teszik a gördülékeny, hatékony, precíz és gyors munkavégzést. Nagy mennyiségek esetén is hamar teljesíthetőek a feladatok. 

A fogyasztói igények növekednek, egyre nagyobb elvárásoknak szükséges megfelelni, ami nem csak a termékek minőségét illeti. Fontos a megfelelő csomagolás, és minél több készítményről van szó, annál nehezebb minden részletre ügyelni. Az ipari folyadékok töltésére kialakított gépek azonban jelentős mértékben megkönnyítik a munkát.

Áramlásmérővel ellátott, fogaskerék szivattyús, kifejezetten mézhez gyártott, forgódugattyús, súlyérzékeny, és más típusú töltőgépek is megrendelhetőek tőlünk. Célunk, hogy egyszerűen és pontosan tudjon dolgozni, így ennek megfelelően biztosítjuk a berendezéseket. Egymástól eltérő méretű tárolók állnak a rendelkezésére, és lehetősége van akár komplett megoldást választani, ezáltal több feladat teljesíthető egy munkaeszközzel. 

Informálódjon részletesen a különböző változatokról, és kérje a tanácsunkat a jó döntés érdekében! Hosszú időn keresztül megbízható, strapabíró, igény szerint beállítható töltőgépekkel várjuk. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és biztosítsa az ideális munkakörnyezetet!

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu