Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Vegyszer folyadéktöltő gép

Jellemzők

A kisméretű gép, maró anyagok kannákba töltéséhez lett kifejlesztve. A sor teljes egésze PVC-ből és más anti korróziós anyagokból épül fel.

A gép kapacitása 2 kanna percenként, maximum 30 literig.

Vegyszer folyadéktöltő gépA folyadéktöltő gép az Apollo GPW, aminél folyadékot egy PVC-ből készült fogaskerék pumpa adagolja. Az adag mennyiségét egy súlyellenőrző mérleg kontrolálja. A kannák kupakozását, a Capline CN végzi, ami fel van szerelve egy automatikus kupak adagolóval/igazítóval. A gép rendelkezik egy szervo meghajtású kupakozó fejjel, aminek forgatónyomatéka beállítható a gép érintőképernyőjén.

Vegyszer folyadéktöltő gép a biztonságos munkakörülményekért

Teremtse meg a biztonságos munkakörülményeket vegyszer folyadéktöltő géppel! A megbízható berendezéssel egyszerűbb, kényelmesebb is dolgozni.

Vannak olyan termékek, amik csomagolása egészségügyi kockázattal is járhat. Ilyenek például a különböző vegyszerek, amik, ha érintkeznek a dolgozók szabad bőrfelületével, úgy akár komoly sérülések is felmerülhetnek. Sajnos manuális eszközök használatakor gyakran elkerülhetetlenek a balesetek, mert a vegyszerek az öntés közben folynak, fröccsennek.

Előnyös lenne minél hamarabb elhagyni ezeket a kockázatos megoldásokat, mert hosszú távon ebből csak hátránya származhat az adott cégnek.

Vegyszer folyadéktöltő gép, amellyel garantált a biztonság

A kis méretű berendezés rendkívül hasznos, amellyel könnyedén csökkenthetők a kockázatok a munkaterületen. Itt nem kell félni az esetleges balesetektől, a vegyszerek anélkül kerülhetnek a kannákba, hogy azok kifolynának. Az emberi bőr helyett a maró, sérülést okozó anyagok a készülékkel fognak érintkezni, ami viszont jól tűri az ilyesfajta igénybevételt.

Miért érdemes még a vegyszer folyadéktöltő gépet választani?

A berendezés gondoskodik arról, hogy mindig kellő létszám álljon rendelkezésre a munkavállalókból. Ha sérülnek a dolgozók a vegyszerek miatt, úgy nem tudják ellátni a feladataikat a területen, így sokkal lassabban lehet haladni a munkával. A berendezés mellett nem kell hosszú betegszabadságra vonulni, így mindenki jelen tud lenni folyamatosan a vállalkozás életében.

A folyadéktöltő gép alkalmazása mellett nincs pazarlás, nem merülhet fel idő előtt hiány a termékekből.

Megéri a korszerűsítést választani, hiszen ezzel mindenki nyer. Keressen fel bennünket, és megoldásainkkal könnyedén fellendítheti a vállalkozását! A folyadéktöltő gép megbízható, precízen dolgozik, hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálja vállalkozását. Honlapunkon bővebb információkat is találhat a berendezéseinkről.

Ha kérdezni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu