Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Pharma 9 címkézőgép

Jellemzők

Az automata címkéző rendszer, amely a lapos (falt kartonok) gyógyszeres dobozok címkézésére és kódolására lett kifejlesztve képes a termékek gyors adagolására, vevőink elvárásainak megfelelve. A System 9 Pharma folyamatos működtetésű , melyet léptető motorokkal érünk el.  A rendszer felszerelhető további adagolókkal, címkézőkkel, nyomtató egységekkel és a legmodernebb ellenőrző rendszerrel, amely lehetővé teszi az adatok olvasását, ellenőrzését és a hibás, nem megfelelő készítmények kiválasztását, eltávolítását.

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Automata címkéző rendszer: eredményes vállalkozás hatékony munkával

Automata címkéző rendszerÚj munkaterület kialakítására kerül sor, vagy szükség van a fejlesztésre? A gyorsabb, hatékonyabb munka érdekében érdemes automata címkéző rendszert alkalmazni.

A termelési sebesség, hatékonyság növelése, valamint a munkaerőt illető költségek csökkentése érdekében egyaránt szükség van az automatizálásra. Egyre több lehetőség adott, amelyeknek köszönhetően a régi gépek modern változatokra válthatóak, és már nincs szükség olyan mértékű fizikai munkára, mint korábban. 

Minden termék gyártását, csomagolását követően sor kerül a megfelelő adatokkal való ellátásra. Erre a célra szolgálnak a matricák, amelyek lehetővé teszik a lényeges információk feltüntetését. A legtöbb esetben vonalkódok, és a főbb adatok külön is megjelenítésre kerülnek. 

Minél nagyobb mennyiségről van szó, annál hosszadalmasabb és fárasztóbb a címkéket egyesével a termékekre ragasztani. Nagy segítséget jelent az automata címkéző rendszer, amivel megfeledkezhet a problémákról, és rengeteg időt, energiát spórolhat meg

Automata címkéző rendszerrel megkönnyítheti a vállalkozás mindennapi munkafolyamatait, csökkentheti a véletlen emberi hibák lehetőségét, a lehető legnagyobb pontossággal kerülhet sor a matricák felhelyezésére. Mindezek mellett optimalizálhatja a címkézési költségeket, és a különböző méretű címkék felragasztása sem okozhat gondot. Hozzáértő szakembereink hasznos tanácsokkal látják el, rendelkezésére állnak a beüzemelés alkalmával is. 

Kövesse figyelemmel a változásokat, és alkalmazza Ön is a korszerű módszereket! Bizonyára szeretne megbízható, időtálló megoldást, és fontos a precíz, minél gyorsabb munkavégzés. Ennek érdekében érdemes hozzánk fordulni, ugyanis nálunk megtalálhatja a legjobb gépeket. 

Lehetősége van automata címkéző rendszer működtetésére, ami kifejezetten a gyógyszeres dobozok címkézésére szolgál. Ha más áruk matricázására van szükség, szintén megéri a tanácsunkat kérni, más típusú berendezésekkel is várjuk. Keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeink valamelyikén! 

További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Telefon: +36 70 457-5211
E-mail: altrapack@altrapack.hu