Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Tubustöltő gép

Jellemzők

 A tubusok automatikusan kerülnek be a gépbe az adagolóból. Majd egy fénysorompó segítségével beállnak a megfelelő pozícióba.

Ezután következik a tubus töltése. A termék adagolása térfogatmérő pumával vagy fogaskerekes szivattyúval  is történhet. A egy melegítő segítségével a felhevült a tubusvéget, végül lezárja. Míg a műanyag és laminált tubusokat egy forró levegővel ellátott rendszer zárja le, addig a fém tubusnález mechanikusan történik.  Minden paraméter, mint például a töltés sebessége, a rámpák, a töltés mennyisége, a melegítő hőfoka, egy kijelző segítségével be állítható. 

A géppel együtt a legfontosabb gyógyszeripari dokumentációkat is elküldjük (IQ-t, OQ-t is beleértve). Minden összekapcsolódó tartozék 316 L rozsdamentes acélból készül. Olyan kiváló minőségű alkatrészeket is be lehet építeni, mint például a Siemens vagy Lenze PLC, Festo pneumatika, FLEXICON perisztaltikus szivattyúk és Alfa Laval fogaskerék szivattyúk. A termék adagolása térfogatmérő pumával vagy fogaskerekes szivattyúval történik.

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu