Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Folyadéktöltő gépTermékek gyártásához, csomagolásához keres korszerű berendezést? Folyadékok továbbításáról gondoskodik? Válassza ki a megfelelő folyadéktöltő gépet nálunk!

Számos eszközre és berendezésre van szükség a hatékony, gördülékeny munkavégzés érdekében. Attól függően, hogy pontosan milyen termékek készítésére, csomagolására kerül sor, más-más felszerelésekkel és módszerekkel lehet a legjobb eredményt elérni. Ha folyadékokkal dolgozik, nem hiányozhat a munkaterületéről a folyadéktöltő gép, ami többféle változatban áll rendelkezésre

A precíz, előírásoknak megfelelő, ugyanakkor minél gyorsabb munkavégzés bizonyára elengedhetetlen az Ön munkakörnyezetében is. Akkor tud minden feltételnek eleget tenni, és a feladatokat gördülékenyen ellátni, ha nagy figyelmet fordít a korszerű, megbízható berendezések beszerzésére. 

A tudomány, a technológia folyamatos fejlesztésével kedvező feltételek megteremtésére van lehetőség, így rendelkezésre állnak az automatikusan működő gépek. Ezek a korszerű készülékek elősegítik a vállalkozások fejlődését, ezért érdemes Önnek is nagy figyelmet fordítani az alkalmazásukra. 

Különböző megoldásokat kínálunk, széles választékunkban megtalálható a tasaktöltő gép, a gyógyszeripari folyadéktöltő gép, és minden egyéb, élelmiszerek, kozmetikumok praktikus csomagolásához kialakított berendezés is. Mézhez, krémszerű anyagokhoz egyaránt kiválaszthatja a tökéletes gépet, amivel az elvárások szerint tudja a termékeket adagolni, biztonságosan csomagolni.

A modern folyadéktöltő gépek lehetővé teszik a gyors, precíz munkavégzést. Nagy mennyiség esetén is pontosan teljesíthetőek a feladatok. A gyártási folyamatot könnyen gyorsíthatja. Ennek érdekében azonban lényeges a célnak leginkább megfelelő változat mellett dönteni, és szükség esetén az eszköztárt bővíteni. 

Megbízható segítséget kaphat tőlünk a kifogástalan felszereltséghez. Különböző típusú gépekkel várjuk, amelyek nem csak folyadékok töltésére alkalmasak. Informálódjon részletesen, és forduljon hozzánk egyéni igényeivel! 

CÍMKÉZŐGÉPCímkézőgépre igenis szükség van a gyártói területeken. Ismerkedjen meg megoldásainkkal, és bővítse a munkaterületet hasznos, korszerű berendezéssel!

Egyesek úgy gondolják, hogy címkézőgépre nem igazán van szükség, mert a címkék felhelyezését kézzel is könnyedén meg lehet oldani. Az igazság az, hogy a monoton munkának is megvannak a kockázatai, a dolgozók egy idő után könnyen ejthetnek hibát, hiszen elfáradnak a címkézésben, így nem tudnak kellően összpontosítani a munkára.

Több címke is kárba veszhet ilyenkor, így a hiányzó mennyiséget pótolni kell, ami további bonyodalmakat, megnőtt munkaidőt eredményezhet. Ezek a körülmények mind hátrányt okoznak a gyártói területnek. Ha az üzemeltetők szeretnék elkerülni a kellemetlenségeket, és biztosítanák a gördülékeny munkavégzést, tanácsos mégis beruházni a címkézőgépre.

A címkézőgéppel nagyon kicsi az esélye a hibáknak, hiszen a feladatot nem a dolgozók, hanem a gép végzi el helyettük. A berendezés nem fáradhat el, veszíthet lendületéből, folyamatosan biztosítja az egyenletes címkézését, így pedig gyerekjáték megőrizni a versenyképességét a vállalkozásnak.

Mivel a hibalehetőségek alacsonyabbak, így kevesebb az esély a címkék pazarlására is. Nem kell utógyártani, ez pedig nagy segítség, hiszen a címkék előállítása miatt sem lehetnek akadályok a munkavégzés során. A címkézőgép valóban praktikus berendezés, ami nem hiányozhat egy korszerű, felszerelt munkaterületről. Rengeteg időt, energiát spórolhatnak meg a dolgozók, amit pedig más teendőkre is tudnak fordítani.

Felkeltettük az érdeklődését, és szeretné megtapasztalni a címkézőgép előnyeit? Ismerkedjen meg megoldásainkkal, amelyek rendkívül megbízhatók, precízen dolgoznak, garantáljuk, hogy nem lesz hiányérzete a készülékkel kapcsolatban.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat a berendezésekről, cégünkről. Ha kérdései lennének, vagy szeretne ajánlatot kérni, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

kupakzáró gépHa kupakzáró gépre lenne szüksége vállalkozása fejlesztéséhez, tekintse meg az általunk kínált típusokat, és oldja meg egyszerűen az üvegek lezárását!

Kupakzáró gépre rengeteg vállalkozásnak lehet szüksége, ha különféle kannák, üvegek, vagy tégelyek lezárásához keres valamilyen berendezést. Többféle, speciális kupakzáró gép is elérhető kínálatunkban, melyekkel megoldható a csomagolási folyamat felgyorsítása és automatizálása; az alábbiakban ezeket ismertetjük.

A csavaros kupakzáró gép kannák esetében használatos; automatikusan helyezi fel, majd csavarja be a kupakokat. Kis helyen elfér, mivel egy rövidebb szállítószalagból, rozsdamentes acélból készült keretből, valamint a kupakzáró fejből, a segédberendezésekből és a vezérlő egységből áll. Többféle méretű kannához használható, megbízható, gyors és kedvező áron szerezhető be.

Az úgynevezett körforgós kupakzáró gép a kozmetikai, vegyipari és élelmiszeripari flakonok zárásában nyújt hathatós segítséget, és különböző - csavaros, nyomásos, biztonsági záras - kupakokat képes különböző anyagú - műanyag, fém, üveg - flakonokra felhelyezni, de a kupak anyagáról és méretétől függően vibrációs, körbeforgó és szalagos kupakadagolóval is felszerelhető. A berendezés ellátható többféle ellenőrzőrendszerrel is, amelyek által a csomagolás még biztonságosabb lehet.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk a leginkább komplex berendezésünket, a kupakzáró gépsort, amely a szórófejes és a visszacsatolható kupakok felhelyezésére szolgál, ezeket pedig kerek, ovális és négyzetes alakú flakonokra is képes megtenni. E kupakzáró gép számos kiegészítő rendszerrel rendelkezik, amelyek által a kupakok minden egyes flakon esetében ugyanúgy, szorosan kerülnek felhelyezésre.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kupakzáró gépek iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

VÍZSZINTES CSOMAGOLÓGÉPA vízszintes csomagológépek segítségével felgyorsítható a gyártási folyamat, aminek egyenes következménye a nagyobb profit!

Folyamatosan bővül a különféle termékek kínálata, ezért a gyártók számára egyre élesebbé válik a piaci verseny, amiben csak akkor lehet sikeresen helytállni, ha folyamatos fejlesztések történnek. A kiváló minőségű termékek gyártása mellett lényeges a csomagolás idejének lerövidítése is. A darabáruk gyors és precíz becsomagolását a legegyszerűbben és leggyorsabban egy - vagy több - vízszintes csomagológéppel lehet megoldani, ami hatékonyabbá teszi a munkavégzést, és rengeteg időt is megspórol, ez pedig nem csak a termelékenységet növeli, de a profitot is.

A vízszintes csomagológépek olyan termékek csomagolására használhatóak, mint például az aprósütemények és egyéb édességek, a fagyasztott és friss élelmiszerek, a pékáruk, a vegyes alkatrészek és kisebb méretű használati tárgyak, sőt, akár vegyszerek csomagolására is átalakítható.

A modern technológiának köszönhetően rövid idő alatt sem okozhat gondot a kiemelkedő teljesítmény, amire a vízszintes csomagológép az egyik bizonyíték. Ha egy, vagy több vízszintes csomagológéppel oldjuk meg a darabáruk csomagolását, megfeledkezhetünk a fáradságos munkáról, a késésekről és más kellemetlenségekről is.

A könnyen kezelhető, praktikus és megbízhatóan működő vízszintes csomagológép eleget tesz az Ön elvárásainak is; a programozhatóság lehetővé teszi, hogy az aktuális igényekhez igazodva történjen a csomagolás, a termelékenység sebessége pedig nagyságrendekkel is megnövelhető, mivel a sorok száma bármikor változtatható, tehát minden szempontból megéri a vízszintes csomagológép mellett dönteni!

Cégünk többféle vízszintes csomagológépet is kínál, amelyeket a megrendelő igényeihez tudunk igazítani, így a berendezés tökéletesen igazodhat a gyártási folyamathoz. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken, és adja le rendelését is!

Függőleges csomagológépFüggőleges csomagológép a hibák kiküszöböléséhez. Tegye hatékonyabbá a munkavégzést, biztosítsa a minőségi csomagolást a készülék alkalmazásával!

Bizonyos termékek csomagolásához elengedhetetlenek a zacskók, különböző méretű tasakok. Sajnos a csomagolás folyamata kézzel igen hosszadalmas, bonyolult és nem utolsó sorban kockázatos lehet, ugyanis ebben a formában sokkal nagyobb az esély arra, hogy elszakad a zacskó anyaga. A helyzet akkor válik a legkellemetlenebbé ilyenkor, ha a tasak tartalma is kiszóródik, így lehet elölről kezdeni a munkát, és még a takarítással is foglalkozni kell. Ilyen körülmények között nagyon nehéz százszázalékot nyújtani a gyártói területen, ezért célszerű inkább olyan megoldást keresni, amivel kiküszöbölhetők a hibák, és elhagyható a manuális technika. Amennyiben Ön is szeretné csökkenteni a hibalehetőségeket, ajánljuk figyelmébe a függőleges csomagológépet

A függőleges csomagológéppel sokkal hatékonyabb a munkavégzés, és végre nem kell aggódni a hibák miatt. A berendezés kifejezetten úgy került kialakításra, hogy minél kevesebb hibalehetőség legyen a használata közben. A függőleges csomagológép igazán praktikus, megbízható, amellyel garantált a minőség és a gyorsaság. Nagy mértékben lehet növelni a vállalkozás termelékenységét, így pedig gyerekjáték lesz lépést tartani a piac követelményeivel. A függőleges csomagológéppel rengeteg időt, energiát meg lehet spórolni, a csomagolás folyamata kényelmesebbé, egyszerűbbé válik. A dolgozók kifejezetten értékelni fogják a készüléket, hiszen nekik is sokkal több energiájuk marad a többi feladatra. A berendezés hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálja a vállalkozásokat.

Itt az idő, hogy korszerűsítse a gyártói területet, szerezze be a függőleges csomagológépet, és tapasztalja meg az előnyöket! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a berendezésről. Ha kérdései lennének a csomagológéppel kapcsolatban, vagy ajánlatot kérne, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu