Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

VÍZSZINTES CSOMAGOLÓGÉPA vízszintes csomagológépek segítségével felgyorsítható a gyártási folyamat, aminek egyenes következménye a nagyobb profit!

Folyamatosan bővül a különféle termékek kínálata, ezért a gyártók számára egyre élesebbé válik a piaci verseny, amiben csak akkor lehet sikeresen helytállni, ha folyamatos fejlesztések történnek. A kiváló minőségű termékek gyártása mellett lényeges a csomagolás idejének lerövidítése is. A darabáruk gyors és precíz becsomagolását a legegyszerűbben és leggyorsabban egy - vagy több - vízszintes csomagológéppel lehet megoldani, ami hatékonyabbá teszi a munkavégzést, és rengeteg időt is megspórol, ez pedig nem csak a termelékenységet növeli, de a profitot is.

A vízszintes csomagológépek olyan termékek csomagolására használhatóak, mint például az aprósütemények és egyéb édességek, a fagyasztott és friss élelmiszerek, a pékáruk, a vegyes alkatrészek és kisebb méretű használati tárgyak, sőt, akár vegyszerek csomagolására is átalakítható.

A modern technológiának köszönhetően rövid idő alatt sem okozhat gondot a kiemelkedő teljesítmény, amire a vízszintes csomagológép az egyik bizonyíték. Ha egy, vagy több vízszintes csomagológéppel oldjuk meg a darabáruk csomagolását, megfeledkezhetünk a fáradságos munkáról, a késésekről és más kellemetlenségekről is.

A könnyen kezelhető, praktikus és megbízhatóan működő vízszintes csomagológép eleget tesz az Ön elvárásainak is; a programozhatóság lehetővé teszi, hogy az aktuális igényekhez igazodva történjen a csomagolás, a termelékenység sebessége pedig nagyságrendekkel is megnövelhető, mivel a sorok száma bármikor változtatható, tehát minden szempontból megéri a vízszintes csomagológép mellett dönteni!

Cégünk többféle vízszintes csomagológépet is kínál, amelyeket a megrendelő igényeihez tudunk igazítani, így a berendezés tökéletesen igazodhat a gyártási folyamathoz. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg az általunk kínált lehetőségeket, ha pedig kérdése lenne, tegye fel nekünk megadott elérhetőségeinken, és adja le rendelését is!

kupakzáró gépHa kupakzáró gépre lenne szüksége vállalkozása fejlesztéséhez, tekintse meg az általunk kínált típusokat, és oldja meg egyszerűen az üvegek lezárását!

Kupakzáró gépre rengeteg vállalkozásnak lehet szüksége, ha különféle kannák, üvegek, vagy tégelyek lezárásához keres valamilyen berendezést. Többféle, speciális kupakzáró gép is elérhető kínálatunkban, melyekkel megoldható a csomagolási folyamat felgyorsítása és automatizálása; az alábbiakban ezeket ismertetjük.

A csavaros kupakzáró gép kannák esetében használatos; automatikusan helyezi fel, majd csavarja be a kupakokat. Kis helyen elfér, mivel egy rövidebb szállítószalagból, rozsdamentes acélból készült keretből, valamint a kupakzáró fejből, a segédberendezésekből és a vezérlő egységből áll. Többféle méretű kannához használható, megbízható, gyors és kedvező áron szerezhető be.

Az úgynevezett körforgós kupakzáró gép a kozmetikai, vegyipari és élelmiszeripari flakonok zárásában nyújt hathatós segítséget, és különböző - csavaros, nyomásos, biztonsági záras - kupakokat képes különböző anyagú - műanyag, fém, üveg - flakonokra felhelyezni, de a kupak anyagáról és méretétől függően vibrációs, körbeforgó és szalagos kupakadagolóval is felszerelhető. A berendezés ellátható többféle ellenőrzőrendszerrel is, amelyek által a csomagolás még biztonságosabb lehet.

Végül, de nem utolsó sorban meg kell említenünk a leginkább komplex berendezésünket, a kupakzáró gépsort, amely a szórófejes és a visszacsatolható kupakok felhelyezésére szolgál, ezeket pedig kerek, ovális és négyzetes alakú flakonokra is képes megtenni. E kupakzáró gép számos kiegészítő rendszerrel rendelkezik, amelyek által a kupakok minden egyes flakon esetében ugyanúgy, szorosan kerülnek felhelyezésre.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését a kupakzáró gépek iránt, tekintse meg az általunk forgalmazott típusokat, ha pedig kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, illetve, ha vásárolni szeretne, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

fuggoleges-csomagologep-22marcFüggőleges csomagológép, amivel gyorsabbá válhat a munkafolyamat. Tegye hatékonyabbá a gyártói területet megbízható berendezéssel, keressen minket!

A manuális csomagolás nagy mértékben negatív hatással lehet a munkafolyamatokra. Értékes percek veszhetnek el, mire a dolgozók precízen be tudják csomagolni a különböző termékeket, így pedig nagyon nehéz lépést tartani a piac követelményeivel. Sok helyen az alkalmazottak megpróbálnak eleget tenni az elvárásoknak, azonban a kapkodás stresszt idézhet elő, jóval nagyobbak a hibalehetőségek, és hamarabb is elfáradhatnak a dolgozók. Amennyiben Ön szeretné problémamentessé tenni a csomagolás menetét, és megkönnyítené a munkavállalók helyzetét, ajánljuk figyelmébe a függőleges csomagológép használatát!

A függőleges csomagológéppel rengeteg olyan kellemetlenségtől megszabadulhat, amelyek a manuális módszerrel kapcsolatban felmerülhetnek. A berendezés könnyebbé, hatékonyabbá teheti a csomagolás folyamatát, a dolgozók sokkal egyszerűbben elboldogulnak a feladataikkal. A függőleges csomagológép használata mellett nem okozhat lépést tartani a manapság felmerülő elvárásokkal, vállalkozása megőrizheti előkelő pozícióját a piacon. A készülékekkel a munkavállalók úgy dolgozhatnak gyorsabban, hogy közben csökkennek a hibalehetőségek is. A színvonalas végeredmény sokat elárulhat a cégről, a megrendelők így maximálisan elégedettek lesznek a vállalkozásával. A függőleges csomagológép hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálja a felhasználókat, bátran tekinthet megtérülő befektetésként is a berendezésre.

A megfelelő munkakörülmények mindenki érdekeit szolgálják, válassza a függőleges csomagológépet, és vállalkozása az élre törhet! Ügyfeleink számára megbízható, könnyen kezelhető megoldásokat kínálunk. Honlapunkon bővebb információkat is találhat a berendezésről. A megrendelők többféle típus közül is válogathatnak. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Függőleges csomagológépFüggőleges csomagológép a hibák kiküszöböléséhez. Tegye hatékonyabbá a munkavégzést, biztosítsa a minőségi csomagolást a készülék alkalmazásával!

Bizonyos termékek csomagolásához elengedhetetlenek a zacskók, különböző méretű tasakok. Sajnos a csomagolás folyamata kézzel igen hosszadalmas, bonyolult és nem utolsó sorban kockázatos lehet, ugyanis ebben a formában sokkal nagyobb az esély arra, hogy elszakad a zacskó anyaga. A helyzet akkor válik a legkellemetlenebbé ilyenkor, ha a tasak tartalma is kiszóródik, így lehet elölről kezdeni a munkát, és még a takarítással is foglalkozni kell. Ilyen körülmények között nagyon nehéz százszázalékot nyújtani a gyártói területen, ezért célszerű inkább olyan megoldást keresni, amivel kiküszöbölhetők a hibák, és elhagyható a manuális technika. Amennyiben Ön is szeretné csökkenteni a hibalehetőségeket, ajánljuk figyelmébe a függőleges csomagológépet

A függőleges csomagológéppel sokkal hatékonyabb a munkavégzés, és végre nem kell aggódni a hibák miatt. A berendezés kifejezetten úgy került kialakításra, hogy minél kevesebb hibalehetőség legyen a használata közben. A függőleges csomagológép igazán praktikus, megbízható, amellyel garantált a minőség és a gyorsaság. Nagy mértékben lehet növelni a vállalkozás termelékenységét, így pedig gyerekjáték lesz lépést tartani a piac követelményeivel. A függőleges csomagológéppel rengeteg időt, energiát meg lehet spórolni, a csomagolás folyamata kényelmesebbé, egyszerűbbé válik. A dolgozók kifejezetten értékelni fogják a készüléket, hiszen nekik is sokkal több energiájuk marad a többi feladatra. A berendezés hosszú éveken át gond nélkül kiszolgálja a vállalkozásokat.

Itt az idő, hogy korszerűsítse a gyártói területet, szerezze be a függőleges csomagológépet, és tapasztalja meg az előnyöket! Honlapunkon bővebb információkat is találhat a berendezésről. Ha kérdései lennének a csomagológéppel kapcsolatban, vagy ajánlatot kérne, keressen minket bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Tubustöltő gépTubustöltő gép kiváló ár-érték arányban, megbízható cégtől! Forduljon hozzánk, ha könnyen kezelhető, automatikusan működő gépet keres tubusok töltéshez! 

Napjainkban a szépségipar az egyik leggyorsabban fejlődő terület, amiben még mindig rengeteg kiaknázatlan lehetőség rejlik. Sorra jelennek meg az újabb és újabb bőrápoló, hajápoló készítmények, ám a magas minőségű termékekre továbbra is óriási az igény. Ha Ön is azon gondolkozik, hogy belevág, és piacra dob egy hatékony készítményt, akkor jó helyen jár, ugyanis a sikerhez nem "csak" a termék minőségével kell foglalkozni, hanem a csomagolásával is, amihez célszerű egy hatékonyan működő tubustöltő gépet is beszerezni. 

tubustöltő gép, ahogyan a nevéből is kiderül, tubusok feltöltésére lett kifejlesztve. Legyen szó akár élelmiszeripari termékről, akár egy bőr vagy hajápoló készítményről, a berendezés pontosan, gyorsan és megbízhatóan elvégzi a tubusok feltöltését. A betöltendő mennyiség pontosan beállítható a kezelőfelületen, és egy térfogatmérő pumpával vagy fogaskerekes szivattyúval történik az adagolás. A tubustöltő gép a tubusok lezárást is elvégzi. Természetesen minden paramétert be lehet állítani, így a mennyiségen felül van lehetőség arra is, hogy megadjuk a töltés sebességét és a melegítés hőfokát is. 

A cégünk által kínált tubustöltő gép megbízhatóan, zökkenőmentesen működik, és bátran ajánljuk szépségipari készítményekhez is, mint arcápolók, kézkrémek, sminktermékek, hajápolók. A tubustöltő gépeknek köszönhetően a csomagolás tartós és strapabíró lesz, ami megfelelő védelmet nyújt a termék számára. Berendezéseink ár-érték aránya kiváló, megéri mellettük dönteni, hiszen hatékonyabbá varázsolják a csomagolási folyamatot. 

Amennyiben a tubustöltő gépek iránt érdeklődik, tájékozódjon weboldalunkon, ismerje meg jobban az általunk kínált készülékeket! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére mindenben! 

 

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu