Kérdése van?
 
 
H-1119, Budapest Andor utca 47-49
 
További információért vegye fel Velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!
KAPCSOLAT

Tubustöltő gépTubustöltő gép kiváló ár-érték arányban, megbízható cégtől! Forduljon hozzánk, ha könnyen kezelhető, automatikusan működő gépet keres tubusok töltéshez! 

Napjainkban a szépségipar az egyik leggyorsabban fejlődő terület, amiben még mindig rengeteg kiaknázatlan lehetőség rejlik. Sorra jelennek meg az újabb és újabb bőrápoló, hajápoló készítmények, ám a magas minőségű termékekre továbbra is óriási az igény. Ha Ön is azon gondolkozik, hogy belevág, és piacra dob egy hatékony készítményt, akkor jó helyen jár, ugyanis a sikerhez nem "csak" a termék minőségével kell foglalkozni, hanem a csomagolásával is, amihez célszerű egy hatékonyan működő tubustöltő gépet is beszerezni. 

tubustöltő gép, ahogyan a nevéből is kiderül, tubusok feltöltésére lett kifejlesztve. Legyen szó akár élelmiszeripari termékről, akár egy bőr vagy hajápoló készítményről, a berendezés pontosan, gyorsan és megbízhatóan elvégzi a tubusok feltöltését. A betöltendő mennyiség pontosan beállítható a kezelőfelületen, és egy térfogatmérő pumpával vagy fogaskerekes szivattyúval történik az adagolás. A tubustöltő gép a tubusok lezárást is elvégzi. Természetesen minden paramétert be lehet állítani, így a mennyiségen felül van lehetőség arra is, hogy megadjuk a töltés sebességét és a melegítés hőfokát is. 

A cégünk által kínált tubustöltő gép megbízhatóan, zökkenőmentesen működik, és bátran ajánljuk szépségipari készítményekhez is, mint arcápolók, kézkrémek, sminktermékek, hajápolók. A tubustöltő gépeknek köszönhetően a csomagolás tartós és strapabíró lesz, ami megfelelő védelmet nyújt a termék számára. Berendezéseink ár-érték aránya kiváló, megéri mellettük dönteni, hiszen hatékonyabbá varázsolják a csomagolási folyamatot. 

Amennyiben a tubustöltő gépek iránt érdeklődik, tájékozódjon weboldalunkon, ismerje meg jobban az általunk kínált készülékeket! Ha további kérdése merült fel vagy pontos árajánlatot szeretne kérni, keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére mindenben! 

 

Telefon: +36 1 783-1884
E-mail: altrapack@altrapack.hu